Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Υπήρξε συνεκδότης της εφημερίδας "Το Ποντίκι" και διευθυντής της "Καθημερινής"

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο δημοσιογράφος, συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” και πρώην διευθυντής της εφημερίδας “Καθημερινή”, Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Σπούδασε σχέδιο στο Παρίσι (1964-1967) και Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ  από το 1976 εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Υπήρξε πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων “Ελευθεροτυπία“, “Πρώτη” και “Καθημερινή“, όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής (2004-2006).

Υπήρξε συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” (1980-1990) και δίδαξε (1992-1996) ανάγνωση της πολιτικής επικαιρότητας στο εργαστήριο του θεατρικού Οργανισμού “Εστία”.

Από το 2003 έως το 2004 ήταν ραδιοφωνικός σχολιαστής στον σταθμό “Σκάι” ενώ υπήρξε αρθρογράφος στον “Κόσμο του Επενδυτή” και είχε συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Υπήρξε συνεργάτης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ενώ έχει συγγράψει το βιβλίο “Οι άρχοντες της παρακμής” στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει με απλά λόγια την λειτουργία του πολιτικοοικονομικού συστήματος των “μεγάλων συμφερόντων” στην Ελλάδα καθώς και γιατί τα κόμματα εξουσίας παραμένουν γαντζωμένα στις γερασμένες πελατειακές πολιτικές τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα