ΠΟΕΣΥ: Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου

O υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασεκυόπουλος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, όπου και ζήτησε από την Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο (ψηφιοποίηση παροχών του ΟΤΕ και δωροδοκία τέως κυβερνητικών στελεχών), κατΚΌ απόλυτη προτεραιότητα, όπως προβλέπει το άρθρο 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για υποθέσεις εξαιρετικής φύσης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
O υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασεκυόπουλος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, όπου και ζήτησε από την Εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου να παραγγείλει την εκδίκαση των δύο υποθέσεων της Siemens που βρίσκονται στο ακροατήριο (ψηφιοποίηση παροχών του ΟΤΕ και δωροδοκία τέως κυβερνητικών στελεχών), κατΚΌ απόλυτη προτεραιότητα, όπως προβλέπει το άρθρο 30 παρ. 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, για υποθέσεις εξαιρετικής φύσης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ζητούμενο η απόδοση ευθυνών για την κατάργηση του αγγελιοσήμου, την στέρηση πόρων από τα ταμεία και την επαπειλούμενη παύση της ασφαλιστικής κάλυψης

Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προτίθεται να καταθέσει η ΠΟΕΣΥ, καθώς κατά την συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, την Παρασκευή αποφάσισε ομόφωνα να υποβάλει την σχετική πρόταση στις ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας και στις ομοσπονδίες και ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Ζητούμενο η απόδοση ευθυνών αναφορικά με την κατάργηση του αγγελιοσήμου, την αποστέρηση πόρων τόσο από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, όσο και από τον ΕΔΟΕΑΠ και τα ΤΕΑΣ και την επαπειλούμενη παύση της ασφαλιστικής κάλυψης εκ μέρους των ασφαλιστικών ταμείων.

Την ερχόμενη Πέμπτη μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη των προέδρων των προαναφερόμενων φορέων για τον συντονισμό των ενεργειών ενώ στην συγκεκριμένη συνάντηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών θεωρεί αναγκαίο να αποφασιστεί η έναρξη κινητοποιήσεων.

SHARE: