Σε απολογία καλεί το ΕΣΡ το Mega διότι "δεν προέβαλε τις πολιτικές θέσεις της ΧΑ"

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ EUROKINISSI

Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γ. Λασκαρίδης για την απόφαση του ΕΣΡ να καλέσει σε απολογία το Mega για τη Χρυσή Αυγή

Σε απολογία καλεί τον τηλεοπτικό σταθμό Μega το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με την αιτιολογία ότι «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm 99,5, ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης αναφερόμενος στην απόφαση του να καλέσει σε απολογία το Mega επειδή «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής» είπε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα.

Ειπε ακόμη πως μαζί με την κλήση στο Mega υπέγραψε και για άλλους σταθμούς που δεν είχαν αφιερώσει τον ορισμένο χρόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες και επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει για το εάν έχει δίκαιο ή όχι ο σταθμός. Στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα αποφασιστεί και εάν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.

Οσο για την ημέρα παράδοσης της «κλήτευσης» στο Mega εξήγησε ότι εκείνος είχε υπογράψει πολύ πριν και δεν μπορούσε να γνωρίζει πότε θα σταλούν οι κλήσεις στους σταθμούς.

SHARE:

24Media Network