SPORT24: Διευθυντές σύνταξης οι Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος

SPORT24: Διευθυντές σύνταξης οι Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος
Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος SPORT 24

Οι μέχρι πρότινος έμπειροι αρχισυντάκτες του SPORT24 Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος, αναλαμβάνουν καθήκοντα διευθυντών σύνταξης.

Καθήκοντα διευθυντών σύνταξης του κορυφαίου αθλητικού site της χώρας, SPORT24 αναλαμβάνουν οι Θέμης Καίσαρης και Σπύρος Καβαλιεράτος. Οι μέχρι πρότινος ικανοί και έμπειροι αρχισυντάκτες του SPORT24 θα είναι υπεύθυνοι για την διεύθυνση σύνταξης του αθλητικού Μέσου της 24 MEDIA.

Ο Θέμης Καίσαρης ξεκίνησε την παρουσία του στο αθλητικό internet της χώρας το 1996 με το sport.gr. Στο SPORT24 εργάζεται από το 2016, όταν και μεταπήδησε από το Contra, στο οποίο διετέλεσε αρχισυντάκτης. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του που προσεγγίζει με αναλυτική ματιά, μακριά από τοξικότητες και εξωγηπεδικά θέματα κάθε εβδομάδα και στο “Ζοσιμάρ”, το κορυφαίο αθλητικό podcast.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος επίσης μετράει χρόνια στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας καθώς τον Αύγουστο του 1992 μπήκε από την πόρτα της εφημερίδας “Μπάσκετ” και βγήκε από τον “Φίλαθλο”. Έχει περάσει από διάφορες αθλητικές εφημερίδες (Goalnews, Sportday), αρκετά sites, ραδιοφωνικούς (Sport-Fm, Sport24 Radio 103.3) και τηλεοπτικούς σταθμούς (Tempo, Alpha, Alpha Digital).

Το SPORT24 συνεχίζει τη φιλοσοφία του, μόνο αθλητικά, με αυστηρών προδιαγραφών δημοσιογραφικό περιεχόμενο και με σταθερό σκοπό και όραμα την ανάδειξη των σπορ και των πρωταγωνιστών τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα