Στο "σκαμνί" του ΕΣΡ το Game of Love

Κάμερες έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας - Φωτογραφία αρχείου
Κάμερες έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σε ακρόαση ο ΑΝΤΕΝΝΑ για το επίμαχο πρόγραμμα, μετά από αντιδράσεις των τηλεθεατών

Ο φάκελος του «Game of  Love» ανοίγει αύριο Τρίτη, στις 10.00 το πρωί στο ΕΣΡ. Εν μέσω της επιχείρησης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών που έχει απορροφήσει όλη την ενέργεια της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής, καλείται σε ακρόαση ο ΑΝΤΕΝΝΑ, για το επίμαχο πρόγραμμα. Η αιτία για την παρέμβαση του ΕΣΡ ήταν οι αντιδράσεις των τηλεθεατών για το περιεχομένου του συγκεκριμένου προγράμματος σε ώρα prime time (21.00).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αρχικά δεν προοριζόταν για τον ΑΝΤ1, αλλά για τον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι επιτελείς του ομίλου οργάνωναν την ενίσχυση του σταθμού με νέα προγράμματα, αλλά και με σειρές από τον ΑΝΤ1. Στο σχεδιασμό αυτό, το «Game Of Love» θα ήταν το πρόγραμμα που θα προσελκύει κοινό, μεταδιδόμενο στις 11.00 το βράδυ. Όμως, ελήφθη η απόφαση το συγκεκριμένο reality game, να μεταδοθεί στον ΑΝΤ1, καθώς οι επιδόσεις του σταθμού φέτος δεν ήταν οι αναμενόμενες.

ADVERTISING

Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού έλαβε εγκαίρως τα μηνύματα και μετά τα πρώτα έντονα παράπονα των τηλεθεατών, αποφάσισε να δώσει οδηγίες στην εταιρεία παραγωγής και να αναπροσαρμόσει το περιεχόμενο. Στόχος ήταν να προλάβει το μεγάλο κύμα των αντιδράσεων. Επιπλέον σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη  όπου μεταδίδεται με την σήμανση για «επιθυμητή γονική συναίνεση», στην Ελλάδα ζητείται οπωσδήποτε η γονική συναίνεση.

Το ΕΣΡ θα ακούσει τους εκπροσώπους του τηλεοπτικού σταθμού και θα ακολουθήσει το στάδιο της υποβολής του υπομνήματος με τα επιχειρήματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στη συνέχεια η απόφαση της Ολομέλειας του οργάνου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΣΡ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρέμβαση εισαγγελέα για το Game of Love

Power of Love: Η Ειρήνη έφυγε - Δώρος και Αθηνά δηλώνουν απλήρωτοι

Δώρος - Αθηνά μπήκαν στο Power of Love για να "ξηγηθούν" και να αποχωρήσουν ξανά

Το ΕΣΡ καλεί ΑNT1 για το "Game of Love"

SHARE:

24Media Network