Συνεργασία Nova με FIX Hellas… επί της οθόνης!

Συνεργασία Nova με FIX Hellas… επί της οθόνης!

Μία δυναμική συνεργασία χορηγίας που συνδέει τη μπύρα των Ελλήνων ¨"FIX Hellas" με το πιο premium κινηματογραφικό περιεχόμενο

H Nova υποδέχεται την αγαπημένη ελληνική μπύρα « FIX Hellas» ως χορηγό στην Πρεμιέρα της Κυριακής, στο Novacinema1HD στις 22.00, της μακροβιότερης ζώνης των καναλιών Novacinema.

Μία δυναμική συνεργασία χορηγίας που συνδέει ένα κλασικό και διαχρονικό brand, τη μπύρα των Ελλήνων «FIX Hellas», με το πιο premium κινηματογραφικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema.

Ειδικά για τη χορηγία υλοποιήθηκε ένα άκρως creative media plan με το concept « Μία πρεμιέρα, μία μπύρα», που περιλαμβάνει δημιουργικό sting πριν από την έναρξη της κάθε πρεμιέρας, προνομιακή τοποθέτηση των spots του χορηγού καθώς και tags στα trailers της Πρεμιέρας της Κυριακής.

Η διαφημιστική καμπάνια περιλαμβάνει πάνω από 230 tags κατά μέσο όρο ανά μήνα και πάνω από 70.000 διαφημιστικά δευτερόλεπτα.

Με περισσότερες από 350 πρεμιέρες τον χρόνο από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood, τα σημαντικότερα « box office hits» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καθώς και με μοναδικές ελληνικές συμπαραγωγές, πάντα σε εκπληκτική ποιότητα High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, το Novacinema1HD φέρνει το σινεμά στο σπίτι σου! Καλή απόλαυση!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nova

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε Slideshare και Linkedin

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Nova στηρίζει σταθερά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διακρίνεται με τη 'Novasports Running Team'

Ξεκινάει η 'Επιδοτούμενη υπηρεσία Nova Freeview'

Η Nova σταθερά δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

SHARE:

24Media Network