Τηλεοπτικές άδειες: Ο ΑΝΤ1 κατέβαλε την πρώτη δόση

Τηλεοπτικές άδειες: Ο ΑΝΤ1 κατέβαλε την πρώτη δόση

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 κατέθεσε τα παραστατικά και την επιταγή που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση του

Για τη δεύτερη άδεια, της οποίας υπερθεματιστής έχει αναδειχθεί το σχήμα Κυριακού, κατέβαλε σήμερα το ένα τρίτο των 75,9 εκατ. ευρώ της προσφοράς του, δηλ. 25.300.000 ευρώ.

Επίσης, το σχήμα συμφερόντων Β. Καλογρίτσα θα πρέπει μέχρι το απόγευμα να καταβάλει 17.533.333,34 ευρώ (από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς) για την τρίτη άδεια.

Όπως προβλέπει η παράγραφος 8.4 της προκήρυξης, σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε από τις επόμενες δόσεις του τιμήματος «ανακαλείται αυτοδικαίως η χορηγηθείσα άδεια».

Ηδη, την Παρασκευή η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε. Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Στο μεταξύ «Άσφαιρα πυρά» της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης τα περί «απώλειας του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζει πως στο τέλος της διαδικασίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών θα είναι κοινή η παραδοχή ότι υπήρξε μια μεγάλη τομή, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να προκαλούνται περιττές πολιτικές εντάσεις για το θέμα, όταν όλα λειτουργούν στο πλαίσιο των νόμων του κράτους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοπρασία για τις άδειες, Τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρέτσος: Όσοι υπερθεματιστές δεν καταβάλουν σήμερα τα χρήματα, χάνουν την άδεια

Τηλεοπτικές άδειες: Ο ΣKAΪ κατέθεσε την πρώτη δόση

Τηλεοπτικές άδειες: Την πρώτη δόση κατέβαλε και η εταιρεία Alter Ego

SHARE:

24Media Network