Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν GNTM, “8 λέξεις” και η πρεμιέρα του “Guess My Age”

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν GNTM, “8 λέξεις” και η πρεμιέρα του “Guess My Age”

Δεύτερο επεισόδιο για το ριάλιτι μόδας και για τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου το βράδυ της Δευτέρας. Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Ποιος κέρδισε τη μάχη τηλεθέασης;

Η “μάχη” της τηλεθέασης στην prime time ζώνη των τηλεοπτικών καναλιών έχει ξεκινήσει για τα καλά. Το Greece’s Next Top Model, που προβάλλεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, και η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με τίτλο “8 λέξεις” ξεκίνησαν πολύ καλά στην πρεμιέρα τους το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, αυτό ήταν μόνο ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει μέσα στη νέα σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρας το ριάλιτι μόδας GNTM και το ερωτικό θρίλερ “8 λέξεις” προσπάθησαν να επικρατήσουν το ένα από το άλλο, ενώ στη “μάχη” μπήκε και το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ με τίτλο “Guess My Age” και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ και δυσκολεύτηκε να κλέψει τις εντυπώσεις, σε σχέση με τα δύο προαναφερθέντα προγράμματα.

Ωστόσο, σημειώνεται ότι αυτή δεν θα είναι η κανονική ώρα προβολής του Guess My Age” και ότι την ερχόμενη βδομάδα το τηλεπαιχνίδι πρόκειται να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη. Δείτε παρακάτω τα στοιχεία τηλεθέασης που αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων:

Γενικό

Greece’s Next Top Model 21,4%

8 λέξεις 17,2%

Guess My Age 16,8%

Δυναμικό

Greece’s Next Top Model 29,9%

8 λέξεις 14,3%

Guess My Age 13%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα