Την Τετάρτη αρχίζουν οι καταθέσεις των καναλαρχών

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το κατώφλι της Εξεταστικής για τα Δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, θα περάσουν γνωστοί καναλάρχες. Ποιοι θα καταθέσουν και πότε

Με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή οι καταθέσεις των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών στην Εξεταστική Επιτροπή η οποία διερευνά την νομιμότητα των τραπεζικών δανείων προς ΜΜΕ και κόμματα.

Την ημερομηνία κατάθεσης των καναλαρχών που θα περάσουν το κατώφλι της εξεταστικής ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος. Δεύτερος στη σειρά προς κατάθεση είναι ο ιδιοκτήτης του Πηγάσου (Mega, Έθνος) που θα παρουσιαστεί στην Εξεταστική στις 2 Αυγούστου και θα ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης του Alpha Δ. Κοντομηνάς στις 4 Αυγούστου.

Η ημερομηνία κατάθεσης των υπολοίπων ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών και εκδοτών δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποσταλεί επίσης κλήσεις στους κυρίους: Ψυχάρη (ΔΟΛ και Mega), Αναστασιάδη (Πρώτο Θέμα), Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαρδινογιάννη (Star) και Κουρτάκη (Παραπολιτικά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καβγάς για τα μάτια των καναλαρχών στην Εξεταστική

Καναλάρχες και εκδότες καλούνται στην Εξεταστική για τα 'θαλασσοδάνεια'

SHARE:

24Media Network