Το 'φιλαράκι' Matt LeBlanc, παρουσιαστής του Top Gear

Το 'φιλαράκι' Matt LeBlanc, παρουσιαστής του Top Gear

Ο Joey Tribbiani από τα θρυλικά "Φιλαράκια" αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στην εξίσου θρυλική εκπομπή για τα αυτοκίνητα Top Gear (vid)

Ο Matt LeBlanc, που έγινε γνωστός παγκοσμίως χάρη στο ρόλο του Joey Tribbiani στην τηλεοπτική σειρά "Τα Φιλαράκια", θα είναι ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής Top Gear, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το BBC.

Η δημοφιλής εκπομπή για τα αυτοκίνητα με τα εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, πρόκειται να επιστρέψει στους δέκτες τον Μάιο, με τον 48χρονο Αμερικανό ηθοποιό να γίνεται ο πρώτος μη Βρετανός παρουσιαστής της στα 39 χρόνια "ζωής" της.

"Ως τρελός με τα αυτοκίνητα και μεγάλος θαυμαστής του Top Gear, είναι μεγάλη τιμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτής της εκπομπής. Τι συγκίνηση!", ήταν η πρώτη δήλωση του LeBlanc μετά την γνωστοποίηση της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Στη θέση του παρουσιαστή δεν γνωρίζουμε αν θα έχει επιτυχία, ωστόσο ως καλεσμένος έχει αφήσει το σημάδι του στην εκπομπή, πετυχαίνοντας και διατηρώντας μέχρι σήμερα το ρεκόρ του γρηγορότερου γύρου που έχει κάνει διάσημος με αυτοκίνητο λογικού κόστους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το Top Gear επιστρέφει 'μεταλλαγμένο' μέσω Amazon

Είναι οριστικό: Το BBC απέλυσε τον Jeremy Clarkson. Αλλάζει κανάλι το Top Gear;

Jeremy Clarkson: ''Δικό μου ανόητο λάθος το ότι έφυγα από το Top Gear''

SHARE:

24Media Network