Το SPORT24 ξεπέρασε τους 40.000 subscribers στο YouTube!

Το SPORT24 ξεπέρασε τους 40.000 subscribers στο YouTube!

Το Youtube κανάλι του κορυφαίου αθλητικού site SPORT24 συγκεντρώνει περισσότερο από 1M views το μήνα, ενώ ξεπέρασε τους 40.000 subscribers λίγο πριν το τέλος του 2021.

Το αθλητικό site της 24 MEDIA, SPORT24 ξεπέρασε τους 40.000 subscribers στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube πριν την αλλαγή του χρόνου και πάει για άλλες κορυφές.

Ο λογαριασμός του SPORT24 στο YouTube δημοσιεύει αποκλειστικά αθλητικό video περιεχόμενο, με πρωταγωνιστές τις εκπομπές Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο, την βραδινή εκπομπή μετά από μεγάλους αθλητικούς αγώνες με εκλεκτούς καλεσμένους του αθλητικού χώρου και The Show Must Go on με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, την μοναδική καθημερινή αθλητική εκπομπή που ενημερώνει το κοινό για όλα τα σπορ.

Οι εκπομπές εκπέμπουν ζωντανά από το στούντιο της 24 MEDIA. Παράλληλα, ο λογαριασμός του SPORT24 στο YouTube φιλοξενεί μεγάλες συνεντεύξεις από αθλητές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μίλτος Τεντόγλου αλλά και απευθείας μετάδοση μέσα από τα γήπεδα, μετά από μεγάλους αγώνες.

Το κανάλι του SPORT24 στο YouTube συγκεντρώνει περισσότερο από 1M views το μήνα, γεγονός που το καθιστά καθημερινά ψηλά στις τάσεις του YouTube. Με βασικό μήνυμα “Μόνο Αθλητικά”, το brand της 24 MEDIA συνεχίζει την ανάπτυξη του video content με απώτερο σκοπό το ποιοτικό και πρωτογενές αθλητικό περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα