Vodafone TV: Έρχονται ριζικές αλλάγες

Vodafone TV: Έρχονται ριζικές αλλάγες

Η συνδρομητική τηλεόραση είναι όπως φαίνεται το πεδίο που θα ανταγωνιστούν το επόμενο διάστημα οι εταιρείες τηλεπικοινωνίας. Η Vodafone παρουσίασε σήμερα την Vodafone TV της επόμενης ημέρας

Να συστήσει - μεταξύ των άλλών - την Vodafone TV και σε όσους δεν είναι πελάτες της επιδειώκει η Vodafone. Σε παρουσιάση που πραγματοποίησε η εταιρεία το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη της Vodafone ανέφεραν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία πλατφόρμα περιεχομένου συνδυάζει απεριόριστο θέαμα και μοναδικές λειτουργίες, ενώ διατίθεται σε όλους τους καταναλωτές ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών.

Είτε μέσω σταθερής γραμμής, είτε μέσω mobile δικτύων, ο χρήστης του VodafoneTV μπορεί να έχει πρόσβαση σε live και ondemand τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως: αθλητικά κανάλια, πρεμιέρες, πάνω από 4.000 ταινίες καταλόγου, περισσότερα από 7.000 επεισόδια σειρών, πάνω από 4.000 επεισόδια παιδικών σειρών, ντοκιμαντέρ, πάνω από 60 θεματικά κανάλια, τα ελεύθερα ελληνικά, αλλά και εφαρμογές για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε μουσική, video, και πλούσιο online περιεχόμενο.

ADVERTISING

Ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Όλοι μας θέλουμε πια να βλέπουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο όπου και όποτε επιθυμούμε, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς περιορισμούς. Αναγνωρίζουμε αυτή την τάση και αλλάζουμε για πάντα την τηλεόραση στην Ελλάδα μέσα από μία σύγχρονη υπηρεσία περιεχομένου η οποία παρέχει απεριόριστες επιλογές και τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία, κάνοντας το VodafoneTV μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια».

Οι επιλογές

Στο νέο Vodafone TV οι συνδρομητές μπορούν να βρουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε μία πηγή, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία χρήσης. Με πρόσβαση - όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της - στον μεγαλύτερο on demand κατάλογο της αγοράς, κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο Novasports, 62 θεματικά κανάλια και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και τα πιο δημοφιλή brands (National Geographic, Discovery, Ε! Εntertainment, Food Network, FOX, FOXlife, Disney, Nickelodeon, κ.α.) το VodafoneTV συγκεντρώνει σε μία πλατφόρμα, σύμφωνα με την Vodafone, τις περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του περιεχομένου, το VodafoneTV καλωσορίζει την ταινιοθήκη pameOdeon, τις πρωτοποριακές ondemand υπηρεσίες NATGEO + και ΝICK +, και συνεχίζει την αποκλειστική διάθεση των Fox+ και Ant1 Next.

Πρωτοπορικές λειτουργίες

Επιπλέον, το νέο VodafoneTV προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες, όπως η δυνατότητα πρόσβασης σε περιεχόμενο από όλους και από παντού χωρίς περιορισμούς, με ταυτόχρονη θέαση από διαφορετικές συσκευές.

Χάρη στη χρήση τεχνολογιών cloud, το νέο VodafoneTV προσφέρει μοναδικές λειτουργίες και στα live προγράμματα με τη δυνατότητα επανάληψης έως και για μία εβδομάδα, αλλά και εγγραφής τηλεοπτικού περιεχομένου διάρκειας έως και 100 ωρών για διάστημα 90 ημερών ώστε κανείς να μην χάνει στιγμή από τα αγαπημένα του προγράμματα, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί.

Επίσης, το νέο VodafoneTV διαθέτει τον μεγαλύτερο κατάλογο για offline παρακολούθηση τηλεοπτικού περιεχομένου, ακόμα και χωρίς σύνδεση, απογειώνοντας την ondemand εμπειρία, ενώ περιλαμβάνει μοναδικές δυνατότητες, φιλικές προς τον χρήστη, όπως η αυτόματη μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο.

Τέλος, μέσα από τον νέο αποκωδικοποιητή, αλλά και την κινητή εφαρμογή για smartphones και tabletsndroid/iOS) δύο μέλη της οικογένειας μπορούν να απολαμβάνουν ταυτόχρονα το VodafoneTV σε όποια συσκευή θέλουν, μέσα ή έξω από το σπίτι.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

  • Πλούσιο περιεχόμενο: χιλιάδες ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, αλλά και την δυνατότητα να απολαμβάνεις μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά σε προνομιακή τιμή, έως και 40% πιο φθηνά σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες της αγοράς.

  • Ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω πολλαπλών συσκευών, σε διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε χρήστη

  • Επανεκκίνηση του περιεχομένου από το σημείο που το άφησε ο χρήστης σε οποιαδήποτε από τις συσκευές του, μέσω κινητού ή tablet και δικτύου κινητής ή WiFi.

  • Δυνατότητα download αγαπημένων ταινιών ή σειρών στο κινητό ή το tablet για offline παρακολούθηση, ακόμη δηλαδή και όταν ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ.

  • Εγγραφές, που σε ακολουθούν όπου κι αν είσαι με δυνατότητα αποθήκευσης στο cloud και πρόσβαση από όλες σου τις συσκευές

Το νέο VodafoneTV διατίθεται είτε στα συνδυαστικά πακέτα VodafoneHometripleplay (Tηλεφωνία, Internet, TV), είτε ξεχωριστά ως αυτοτελή υπηρεσία προς όλους, ανεξαρτήτως παρόχου. Η υπηρεσία συνδυάζεται επίσης με όλα τα πακέτα VodafoneVideoPass.

Το νέο VodafoneTV διατίθεται σε τρία πακέτα:

  • Το Vodafone TV Family από €11,90 €/μήνα

  • To Vodafone TV Entertainment pack + Sports από 19,40 €/μήνα

  • Το Vodafone TV Full από €21,90 ευρώ /μήνα

  • Ειδική προσφορά για φοιτητές: VodafoneTVEntertainmentpack μόνο με 9,40 €/μήνα. Στην τιμή του φοιτητικού πακέτου περιλαμβάνονται αποκωδικοποιητής VodafoneTV και φόροι

SHARE:

24Media Network