Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω του εκτροχιασμού

Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω του εκτροχιασμού

Μεγάλη η ζημιά στο δίκτυο του ΟΣΕ από τον εκτροχιασμό του τρένου στη Φθιώτιδα. Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι επιβάτες, καθώς λίγα μέτρα μακρύτερα υπήρχε γέφυρα (pics+vid)

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα συνεργεία του ΟΣΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν σύντομα την βλάβη που προκλήθηκε στο σιδηροδρομικό δίκτυο, από τον εκτροχιασμό του τρένου το πρωί της Τρίτης (10/12), μεταξύ του Ασωπού και του Ελευθεροχωρίου, στη Φθιώτιδα, μετά από σύγκρουση με αγελάδες.

Οι ζημιές είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα τα προγραμματισμένα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα να γίνονται μετ' εμποδίων. Όπως έχει ανακοινώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η μετακίνηση των επιβατών από την Τιθορέα μέχρι το Λιανοκλάδι θα γίνεται με λεωφορεία.

Εν τω μεταξύ, βίντεο του Star Κεντρικής Ελλάδας από το σημείο του εκτροχιασμού, δείχνει τους επιβάτες του τρένου να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και να μονολογούν πόσο τυχεροί στάθηκαν μέσα στην ατυχία τους, καθώς λίγα μέτρα μακρύτερα υπήρχε γέφυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναγκάστηκαν να περπατήσουν μεγάλη απόσταση προκειμένου να φτάσουν στο σταθμό του Ασωπού και από εκεί με άλλο τρένο να μεταφερθούν στο Λιανοκλάδι.

Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω του εκτροχιασμού

Πληροφορίες από lamiastar.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εκτροχιασμός τρένου με 120 επιβάτες στο Λιανοκλάδι. Προσέκρουσε σε αγελάδες

Εκτροχιασμός τρένου στη Φθιώτιδα

SHARE:

24Media Network