Μηχανή του Χρόνου: Γιατί η Βλαχοπούλου χρησιμοποιούσε προφυλακτικά για δόλωμα

Μηχανή του Χρόνου: Γιατί η Βλαχοπούλου χρησιμοποιούσε προφυλακτικά για δόλωμα

Η Ρένα Βλαχοπούλου λάτρευε το ψάρεμα και χρησιμοποιούσε προφυλακτικά για δόλωμα! Τα σημάδια που έβαζε στους ψαρότοπους και οι κοπάνες από το γύρισμα που έκαναν έξαλλο τον Δαλιανίδη

Από τη mixanitouxronou.gr: Οι πιο αγαπημένες φωτογραφίες απο το προσωπικό αρχείο της Ρένας Βλαχοπούλου είναι αυτές που την δείχνουν να ψαρεύει. Στα χέρια της κρατάει δύο αστακούς και δίπλα της στέκεται ένας ψαράς που κρατάει δύο ψάρια. Είναι χαμογελαστή, καθώς η ψαριά ήταν πολύ καλή.

Η Ρένα αγαπούσε τη θάλασσα και μια από τις αγαπημένες της ασχολίες ήταν το ψάρεμα. Όσα ψάρια έπιανε τα έψηνε και τα έτρωγε παρέα με τους φίλους της. Όπως ανέφερε η Κερκυραία ηθοποιός, είχε βρει ένα σημείο όπου υπήρχαν πολλά ψάρια.

Πήγαινε εκεί με έναν ψαρά με τη βάρκα και κοιτούσε το βουνό. Είχε βάλει σημάδια και μόλις τα έβλεπε, του έλεγε να σταματήσει και να ρίξει άγκυρα.

Τότε ξεκινούσε να ψαρεύει. Ο Μάκης Δελαπόρτας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του, ότι η Ρένα είχε εφεύρει ένα αποτελεσματικό τρόπο για να δολώνει τα αγκίστρια της. Χρησιμοποιούσε για προφυλακτικά, τα οποία έκοβε κομμάτια και τα έβαζε σαν δόλωμα. Όπως έλεγε, είχαν φώσφορο και στον σκοτεινό βυθό λαμπίριζαν και προσέλκυαν τα περισσότερα ψάρια.

 

Η Βλαχοπούλου αγαπούσε τόσο πολύ το ψάρεμα που δεν δίσταζε να παρατάει ακόμα και το γύρισμα. Όπως είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης στη «Μηχανή του Χρόνου», μια φορά έκανε την άρρωστη προκειμένου να ψαρέψει, αλλά δεν την πίστεψε.

Την έφερε σηκωτή στο στούντιο και ζήτησε από τις μακιγιέζ να την ετοιμάσουν. Μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου της είπε:

«Κοίταξε να δεις, κωλοκερκυραία, να σε δω να πεθαίνεις, δεν σε πιστεύω!».

Εκείνη του απάντησε: «Το ξέρω, τα ίδια μου λέει και ο άντρας μου».

Η συνέχεια ήταν αντάξια του μεγάλου ταλέντου και του επαγγελματισμού της.

Ο αξέχαστος Δαλιανίδης θυμήθηκε: «Της έχω βάλει ένα μαγιό. Με τα πόδια έξω, για πρώτη φορά η Ρένα, στο φινάλε το θεαματικό. Ένα πολύ ωραίο μαύρο μαγιό, με κάτι γαρνιρίσματα εδώ και μπαίνει μέσα στο πλατό. Μόλις τη βλέπει το συνεργείο, σφυρίζει με θαυμασμό. Και όπως ήταν έτσι διπλωμένη, μόλις είδε ότι αρέσει, σηκώθηκε πάνω, και λέει: «όχι, θα σκάσω!Βάλτε μπροστά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ:

Οι νεροτσουλήθρες – φάντασμα που κόστισαν εκατομμύρια ευρώ, αλλά στήθηκαν πάνω στην αρχαία Ιερά Οδό όπου περνούσε η πομπή των Ελευσίνιων Μυστηρίων. Βίντεο drone στο Copa Copana
Το μαγιό με τιράντες που άφηνε ακάλυπτο το γυναικείο στήθος. Στην Ελλάδα έγινε αιτία να συλληφθεί μια γυναίκα. Το μπούλινγκ στις παραλίες το ΄60

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα