Μηχανή του Χρόνου: Η μένταλιστ Ελένη Κικίδου εξιχνίασε άγριο σεξουαλικό έγκλημα στον Κολωνό

Μηχανή του Χρόνου: Η μένταλιστ Ελένη Κικίδου εξιχνίασε άγριο σεξουαλικό έγκλημα στον Κολωνό
ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Το μέντιουμ, μετά από μια επίσκεψη μαζί με το δημοσιογράφο, στον τόπο του εγκλήματος, υπέδειξε επιτυχώς τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου και τον τρόπο που έκανε το έγκλημα

Το μέντιουμ Ελένη Κικίδου βοήθησε την αστυνομία, να εξιχνιάσει, από το μηδέν, ένα ειδεχθές έγκλημα στο Σούνιο και να συλλάβει τον Δράκο της Βουλιαγμένης. Τέσσερα χρόνια μετά, προσέφερε και πάλι τις υπηρεσίες της στον δημοσιογράφο Θεόδωρο Δράκο, που την είχε κινητοποιήσει και στο προηγούμενο έγκλημα και στην αστυνομία, που προσπαθούσε να εξιχνιάσει ακόμη ένα στυγερό έγκλημα

Σε σπίτι της οδού Μοναστηρίου 87 στον Κολωνό, βρέθηκε νεκρός ο σιδηροδρομικός υπάλληλος Δημήτρης Πέπες.

Το θύμα είχε δεχθεί από τον δράστη 19 μαχαιριές και η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε κανένα ίχνος παραβίασης. Στο δωμάτιο, που βρέθηκε το πτώμα με τα εσώρουχα του, δεν υπήρχαν σημεία πάλης και δεν έλειπαν από το σπίτι αντικείμενα, εκτός από το ρολόι του θύματος.

Οι πρώτες σκέψεις των αρχών ήταν, ότι μάλλον επρόκειτο για «έγκλημα πάθους» και άρχισε να ερευνά την προσωπική ζωή του θύματος. Πολλοί συνδύασαν την υπόθεση, με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Ελληνογάλλου ομοφυλόφιλου καθηγητή, Βιλιέτ. Και σε εκείνη την περίπτωση είχε χρησιμοποιηθεί μαχαίρι. Σύντομα οι αρχές πείστηκαν ότι το έγκλημα ήταν σεξουαλικό. Οι έρευνες της αστυνομικής διεύθυνσης στράφηκαν σε συγκεκριμένα άτομα και ανακρίθηκαν σε μια εβδομάδα περίπου χίλιοι ύποπτοι.

«Έκφυλοι, σαδισταί, μεγάλα μαχαίρια, κ.α δοθέντος ότι υπάρχει η εκδοχή ότι το έγκλημα ήτο σεξουαλικής μορφής, εφ όσον ανευρέθησαν ίχνη επιμαρτυρούντα τούτο» έγραφαν οι εφημερίδες. Παρά τις προσπάθειες του σκληρού αστυνομικού Ρακιντζή, οι έρευνες δεν κατέληγαν πουθενά.

Τότε, ο ρεπόρτερ Δράκος και η μένταλιστ Κικίδου «χτύπησαν» και πάλι. Το μέντιουμ, μετά από μια επίσκεψη μαζί με το δημοσιογράφο, στον τόπο του εγκλήματος, υπέδειξε επιτυχώς τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου και τον τρόπο που έκανε το έγκλημα. 

Μετά από 10 ημέρες, η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του οικοδόμου Χατζηχρήστου, τον οποίο είχε γνωρίσει λίγο καιρό πριν το θύμα. Τα δύο άτομα είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις και ήταν ένα ροζ έγκλημα της εποχής, που προκάλεσε σάλο. Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου και πατέρα 5 παιδιών, ήταν ότι πούλησε το κλεμμένο ρολόι σε ανταλλακτήριο, το οποίο είχε κρατήσει τα πλήρη στοιχεία του. Ο οικοδόμος, μετά την ομολογία του, καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στην Αίγινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ:

Η αστυνομία επιστρατεύει το μέντιουμ Ελένη Κικίδου για να εντοπίσει τον «Δράκο» της Βουλιαγμένης. Επιτέθηκε σε νεαρό ζευγάρι, σκότωσε τον άνδρα και λήστεψε την κοπέλα. Μετά την σύλληψη ομολόγησε και άλλο έγκλημα...
Καπετάν Κώττας. Σκότωσε τον Τούρκο Νουρή μπέη και τον εισπράκτορα Ταχήρ. Πρωταγωνίστησε στον Μακεδονικό Αγώνα, τον έπιασαν με προδοσία και κλώτσησε μόνος του το υποπόδιο της κρεμάλας..


 
SHARE:

24Media Network