Μηχανή του χρόνου: Το ερωτικό σκάνδαλο του Μητροπολίτη Πρεβέζης με την παπαδιά του οδηγού του

Μηχανή του χρόνου: Το ερωτικό σκάνδαλο του Μητροπολίτη Πρεβέζης με την παπαδιά του οδηγού του

Ο απατημένος ιερέας του έστησε παγίδα και οι ηχογραφημένες ερωτικές συνομιλίες έγιναν πρωτοσέλιδο (vid)

Από τη mixanitouxronou.gr: Ο αρχιμανδρίτης Στυλιανός Κορνάρος, εκλέχτηκε Μητροπολίτης Πρεβέζης την δεκαετία του 1950. Το 1978 ο Στυλιανός γνωρίζει  μια νεαρή κοπέλα, που ήταν η παπαδιά του οδηγού του! Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Στυλιανός προσπαθούσε αρκετό καιρό να πλησιάσει την Πρεσβυτέρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά ο μητροπολίτης δοκίμασε τον απαγορευμένο καρπό. Το σκάνδαλο του Ιεράρχη έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες, όπου το κατήγγειλε ο απατημένος σύζυγος και ιερέας. Δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού με αναλυτικά ρεπορτάζ και γαργαλιστικούς διαλόγους. Δείτε αναλυτικά πως έγινε το σκάνδαλο που οδήγησε στην καθαίρεσή του, στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε ακόμη στη Μηχανή του Χρόνου:

Η απαγωγή του Ξυλούρη. Ο Νίκος κλέβει και παντρεύεται μυστικά την αγαπημένη του Ουρανία στα Ανώγεια. Ακόμα και ο παπάς είχε αντιρρήσεις (βίντεο)

Πώς ο λήσταρχος Νταβέλης από γαλατάς στη Μονή Πετράκη «βγήκε στο κλαρί» και έγινε θρύλος. Οι λαϊκές εκδοχές για την ερωμένη καλόγρια και για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Πώς έγινε τιμωρός των πλουσίων (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα