"Να παραιτηθεί ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος"

Βουλή συνεδριάση  Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.).Στην Επιτροπή έχουν κληθεί να παραστούν οι κ.κ.: Γεράσιμος Βουδούρης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), και Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Διοικητής του Ι.Κ.Α. (eurokinissi/ Γάννης Παναγόπουλος)
Βουλή συνεδριάση Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ι.Κ.Α.).Στην Επιτροπή έχουν κληθεί να παραστούν οι κ.κ.: Γεράσιμος Βουδούρης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), και Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Διοικητής του Ι.Κ.Α. (eurokinissi/ Γάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη ζητά την παραίτηση του διοικητή του Ι.Κ.Α

Την παραίτηση του Ροβέρτου Σπυρόπουλο από τη θέση του διοικητή του Ι.Κ.Α. ζητά η Δημοκρατική συμμαχία

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε:

"Ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν μπορεί ως Διοικητής του ΙΚΑ να ζητά να πληρώσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες τα χρέη τους προς το ΙΚΑ και ταυτοχρόνως να προαναγγέλλει ως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για χαριστικές ρυθμίσεις για τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα τραπεζικά χρέη των κομμάτων.

Τέτοιες συμπεριφορές συμβάλλουν στην καταρράκωση της αξιοπιστίας κομμάτων και πολιτικών.

Το ελάχιστο που έχει να κάνει, είναι να παραιτηθεί σήμερα από το ΙΚΑ για να μείνει απερίσπαστος στην αντιμετώπιση των εσωκομματικών και οικονομικών υποχρεώσεων του ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρωστά πάνω από 110 εκατομμύρια Ευρώ".

SHARE:

24Media Network