Νέα στοιχεία “καίνε” την παπαδιά στον Πύργο

Νέα στοιχεία “καίνε” την παπαδιά στον Πύργο

Γιατί γύρισε στον Πύργο με τον εραστή της η παπαδιά που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της ιερέα, στον Πύργο

Πέντε μήνες μετά το στυγερό έγκλημα στους Κρουνούς Ηλείας, με θύμα τον ιερέα Αθανάσιο Αυγερόπουλο, νέα στοιχεία έφεραν το «σατανικό» ζευγάρι, το οποίο κατηγορείται για το φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, πίσω στον… τόπο του εγκλήματος.

Η 45χρονη σύζυγος του θύματος Θεοδώρα Καρβελά και ο 41χρονος εραστής της Νίκος Παναγόπουλος που τον Σεπτέμβριο του 2012 είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο ιερέα, βρέθηκαν στον Πύργο και συγκεκριμένα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας για συμπληρωματική κατάθεση ενώπιον του ανακριτή που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση.

«Το καινούργιο στοιχείο είναι ότι βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια της παπαδιάς, κάτι που θέλει να εξετάσει η ανάκριση για να δούμε τι πραγματικά ισχύει» λέει στην «Espresso» ο δικηγόρος του δράστη Νίκου Παναγόπουλου, ο Τάσος Τσατάς. «Η 45χρονη πέρασε το κατώφλι του ανακριτή αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, ισχυριζόμενη ακόμα μία φορά ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή με το όπλο του εγκλήματος, πως δεν το άγγιξε καν. Εγώ ζήτησα για τον πελάτη μου προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Ολα τα στοιχεία είναι σημαντικά και αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης».

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος της Θεοδώρας Καρβελά, ο Απόστολος Λύτρας, τόνισε: «Η πελάτισσά μου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή την Παρασκευή και επέστρεψε στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται. Εμμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή είναι αθώα και πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα. Εξάλλου μετά την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ενοχοποιεί την πελάτισσά μου. Από τα μηνύματα που υπάρχουν προκύπτει ότι η Καρβελά ουδέποτε ανέφερε στον 41χρονο οτιδήποτε είχε σχέση με κάποια δολοφονία ή τη δολοφονία του άντρα της».

Το άγριο φονικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου του 2012 κοντά στη διασταύρωση της Κρέστενας επί της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος των Κρουνών. Η είδηση έκανε τον γύρο του νομού και αμέσως έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα. Η είδηση ότι τη ζωή του άτυχου Αθανάσιου Αυγερόπουλου πήρε με τόσο ξαφνικό και βίαιο τρόπο ο κρυφός εραστής της παπαδιάς, με την οποία φέρεται να σχεδίασε το έγκλημα, σόκαρε ακόμα και τους ψυχραιμότερους.

Τα μυστηριώδη σημεία της υπόθεσης ήρθαν γρήγορα στο φως και από τότε οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Οι δύο παράνομοι εραστές συνελήφθησαν και τους ασκήθηκαν διώξεις: στον ένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στην άλλη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια. Οι δυο τους είναι προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού και από τότε ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον.

Πηγή: ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα