Νεκρός από πτώση δέντρου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ / ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ / ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ) MOTION TEAM - ()

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Κέρκυρα, όταν δέντρο που ξεριζώθηκε έπεσε πάνω του. Σοβαρά προβλήματα σε όλο το νησί

Τραγικό θάνατο σε προάστιο της Κέρκυρας βρήκε ένας 75χρονος, όταν δένδρο, λόγω των ισχυρών ανέμων, που πλήττουν από τα ξημερώματα την περιοχή του βορείου Ιονίου, κόπηκε και έπεσε επάνω του τη στιγμή, που διερχόταν από το σημείο με τη μοτοσυκλέτα του.

Διαβάστε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες στην Κέρκυρα.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι παραλιακοί δρόμοι στην Κέρκυρα έχουν μετατραπεί σε λίμνες, ενώ παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών τόσο στο νησί, όσο και στη Θεσπρωτία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νομού Θεσπρωτίας παρουσιάζεται στον δήμο Φιλιατών, καθώς η πτώση κολώνας της ΔΕΗ βύθισε το σκοτάδι τα περισσότερα χωριά της περιοχής και έθεσε εκτός λειτουργίας πολλούς φωτεινούς σηματοδότες.

Συνεργεία της Επιχείρησης εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Στους δρόμους βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Λόγω των θυελλώδων ανέμων, η ένταση των οποίων φτάνει τα 9 μποφόρ, επέβαλε το κλείσιμο της πορθμειακής γραμμής ακόμη και για τα πλοία κλειστού τύπου.

SHARE:

24Media Network