Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Στιγμιότυπο από το πανεργατικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στιγμιότυπο από το πανεργατικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Για την Τετάρτη ανανέωσαν το ραντεβού τους ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Τρίωρη στάση εργασίας και συλλαλητήριο

Μετά το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, τα εν λόγω συνδικάτα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέο συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

Η ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3, ενώ θα συγκεντρωθούν στις 18.00 συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης των συνδικάτων.

Παράλληλα, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος που διοργανώνουν από κοινού η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Τεχνικό Επιμελητήριο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 1.30, συνδικαλιστικά στελέχη θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας, στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 2).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ υπό βροχή στο Σύνταγμα

SHARE:

24Media Network