Νίκος Παππάς εναντίον Πρετεντέρη για τους "νταβατζήδες του δημοσίου"

Νίκος Παππάς εναντίον Πρετεντέρη για τους "νταβατζήδες του δημοσίου"

Μετά τους κ.κ. Ραγκούση και Βενιζέλο, και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, στρέφεται κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Διαβάστε γιατί

Το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα "Νέα" στάθηκε αφορμή για την αντίδραση του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γ. Πρετεντέρης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα επαναπροσλάβει όσους βγουν σε διαθεσιμότητα έγραψε:

"Δεν περίμενα ποτέ από ένα συνεπές αριστερό κόμμα με κοινωνικές ευαισθησίες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να φροντίσει μόνο τους δυο χιλιάδες επτακόσιους πενήντα υπαλλήλους των ΟΤΑ και όχι το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων που πλημμυρίζουν τη χώρα. Και επειδή η αριστερή μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος της ανεργίας είναι παλαιόθεν γνωστή και δοκιμασμένη, θεωρώ αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσλάβει στο Δημόσιο μόνο τους δύο χιλιάδες επτακοσίους πενήντα αλλά και το υπόλοιπο ενάμισι εκατομμύριο. Τι θα τους κάνει; Θα τους στείλει ελπίζω στους ΟΤΑ ή όπου αλλού οι περικοπές του Φούχτελ έχουν δημιουργήσει αφόρητες ελλείψεις. Πράγμα που σημαίνει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και εφόσον τηρήσει τις δεσμεύσεις του η ανεργία μεν θα αντιμετωπιστεί ριζικά αλλά η Ελλάδα θα φθάσει αισίως τα δύο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους – και κάτι ψιλά".

Δείτε τι απάντησε ο κ. Παππάς μέσω του προφίλ του στο Twitter:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Και ο Βενιζέλος κατά Πρετεντέρη: "Απόλυτη και απλουστευτική η δημοσιογραφική προσέγγισή του"

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Πρετεντέρη και Ραγκούση

SHARE:

24Media Network