Νίκος Παππάς εναντίον Πρετεντέρη για τους “νταβατζήδες του δημοσίου”

Μετά τους κ.κ. Ραγκούση και Βενιζέλο, και ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, στρέφεται κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Διαβάστε γιατί
- 20 Νοεμβρίου 2012 12:00
Το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα “Νέα” στάθηκε αφορμή για την αντίδραση του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Ο Γ. Πρετεντέρης, σχολιάζοντας τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα επαναπροσλάβει όσους βγουν σε διαθεσιμότητα έγραψε:
“Δεν περίμενα ποτέ από ένα συνεπές αριστερό κόμμα με κοινωνικές ευαισθησίες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να φροντίσει μόνο τους δυο χιλιάδες επτακόσιους πενήντα υπαλλήλους των ΟΤΑ και όχι το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων που πλημμυρίζουν τη χώρα. Και επειδή η αριστερή μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος της ανεργίας είναι παλαιόθεν γνωστή και δοκιμασμένη, θεωρώ αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσλάβει στο Δημόσιο μόνο τους δύο χιλιάδες επτακοσίους πενήντα αλλά και το υπόλοιπο ενάμισι εκατομμύριο. Τι θα τους κάνει; Θα τους στείλει ελπίζω στους ΟΤΑ ή όπου αλλού οι περικοπές του Φούχτελ έχουν δημιουργήσει αφόρητες ελλείψεις. Πράγμα που σημαίνει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και εφόσον τηρήσει τις δεσμεύσεις του η ανεργία μεν θα αντιμετωπιστεί ριζικά αλλά η Ελλάδα θα φθάσει αισίως τα δύο εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους – και κάτι ψιλά”.
Δείτε τι απάντησε ο κ. Παππάς μέσω του προφίλ του στο Twitter: