Γκέι παρέλαση με τις ευλογίες του δήμου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ATHENS PRIDE ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
(ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ATHENS PRIDE ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICON

Το Δήμο Αθηναίων θα έχει ως υποστηρικτή το "Athens Gay Pride 2011". Ο δήμαρχος Γ. Καμίνης τήρησε την προεκλογική του δέσμευση και θα σταθεί στο πλευρό διοργανωτών και συμμετεχόντων.

Θα έχουν στο πλάι τους το Δήμο Αθηναίων οι διοργανωτές αλλά και όσοι συμμετέχουν στο "Athens Gay Pride 2011", αφού ο Γιώργος Καμίνης, τήρησε την προεκλογική του δέσμευση, σχετικά με το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αψήφισε τις αντιδράσεις των συντηρητικών ψηφοφόρων της πρωτεύουσας. Η φετινή γιορτή των ομοφυλόφιλων θα διεξαχθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 4 Ιουνίου.

Μετά την εξαγγελία διοργάνωσης του "Athens Rainbow Week", από τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ήρθε η ώρα και για τη στήριξη του "Athens Gay Pride 2011".

Γίνεται πλέον σαφές πως η προσέλκυση ομοφυλόφιλου τουρισμού και η εισροή των λεγόμενων "pink dollars" στη χώρα μας, αποτελούν πρωταρχικό σκοπό, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Θεσσαλονίκη, καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης έχει, επανειλημμένως, δηλώσει τη θετική του στάση σχετικά με την υποστήριξη και τη διοργάνωση ενός αντίστοιχου "Gay Pride".

SHARE:

24Media Network