Ο Πάγκαλος, η κολυμβήτρια και το απλήρωτο εισιτήριο

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟ ΠΑΣΟΚ// ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟ ΠΑΣΟΚ// ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Χειμερινή κολυμβήτρια βγήκε εκτός εαυτού όταν είδε τον Θ. Πάγκαλο να εισέρχεται στη λίμνη της Βουλιαγμένης δωρεάν. Αποτέλεσμα ήταν τα πνεύματα να οξυνθούν

Ποιος είδε την ηλικιωμένη κολυμβήτρια και δεν τη φοβήθηκε στη λίμνη της Βουλιαγμένης όταν κατά την είσοδο του αντιπροέδρου Θ. Πάγκαλου παρατήρησε ότι δεν πλήρωσε εισιτήριο.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και σύμφωνα με το vimaonline.gr , το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού, ο κ. Πάγκαλος δεν κατέβαλε το αντίτιμο του εισιτηρίου που του αναλογούσε, κατά την είσοδό του στη λίμνη της Βουλιαγμένης ενώ την ίδια στιγμή μαζί με τον Αντιπρόεδρο εισερχόταν στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν ύβρεις και ο κ. Πάγκαλος, στην προσπάθειά του να την αποφύγει, την έσπρωξε και δε δίστασε να ζητήσει από τις αρχές να τη συλλάβουν, απειλώντας τη παράλληλα ότι θα της κάνει μήνυση.

ADVERTISING

Μάλιστα η ηλικιωμένη στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θεωρήθηκε λήξαν, οι δυο πλευρές αποχώρησαν.

SHARE:

24Media Network