Ο Παπούλιας βραβεύει την Αγγελική για τη σύλληψη του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Ο Παπούλιας βραβεύει την Αγγελική για τη σύλληψη του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα

Τον ηρωισμό και την ανδρεία της 24χρονης Αγγελικής θα βραβεύσει την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας

Τη νεαρή αστυνομικό που συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κερατσίνι, θα βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Όπως έκανε χθες γνωστό, ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την 24χρονη κοπέλα, προκειμένου να την τιμήσει, ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα.

Η ακαριαία αντίδρασή της, άλλωστε, έχει αγγίξει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο, καθώς η ίδια, παρά τη μικρή εμπειρία της στο Σώμα και ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι συνάδελφοί της καθυστερούσαν να επέμβουν, ακινητοποίησε τον Γιώργο Ρουπακιά και προχώρησε στη σύλληψή του πριν προλάβει να διαφύγει.

Σύμφωνα με το "Έθνος", στη συνέχεια εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που ο δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά επέστρεψε στον 34χρονο Παύλο, με τον οποίο παρέμεινε - προσπαθώντας να τον εμψυχώσει - μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.

SHARE:

24Media Network