Οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο ατυχήματος. Νεκρός δικυκλιστής. Έκκληση των αρχών για όποιον γνωρίζει κάτι

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ,ΟΔΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Αναζητείται οδηγός που ενεπλάκη σε δυστύχημα στη λεωφόρο Θηβών και εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος

Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, αναζητά η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "Την Πέμπτη 28-11-2013 και περί ώρα 20.25΄, στη Λ. Θηβών ο.α. 508, στη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου (ύψος Supermarket "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ"), ρεύμα κυκλοφορίας προς Καματερό, περιοχή Ιλίου Αττικής, αγνώστων λοιπών στοιχείων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο εξήλθε από χώρο στάθμευσης επί της οδού Πατρόκλου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του άγνωστου οδηγού, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210 - 5788600 - 5788616 - 5788619".

SHARE:

24Media Network