4ο Συνέδριο Τουρισμού 5 Διμερών Επιμελητηρίων Τουρισμός: Το μοντέλο του μέλλοντος

4ο Συνέδριο Τουρισμού 5 Διμερών Επιμελητηρίων
Τουρισμός: Το μοντέλο του μέλλοντος

Ενα πολύ σημαντικό συνέδριο τουρισμού θα λάβει χώρα στις 14 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Τα 5 διμερή Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το 4ο Συνέδριο Τουρισμού, την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης” της Θεσσαλονίκης με θέμα: «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος».

Διακεκριμένοι ομιλητές-εκπρόσωποι της αιχμής του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

ADVERTISING

Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετές εκατοντάδες σύνεδροι: επιχειρηματίες, μέλη των 5 Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι: 1. Τεχνολογία: μονόδρομος τουριστικής ανάπτυξης 2. Οικονομία διαμοιρασμού: αναδιατάσσοντας το τοπίο της τουριστικής αγοράς 3. Χρηματοδοτήσεις τουριστικών έργων 4. Διευρύνοντας το τουριστικό προϊόν: αθλητικός τουρισμός.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/03/TOURISM_2019_AGENDA_GREEK.pdf.

SHARE:

24Media Network