Ανοιχτά τα καταστήματα της Αθήνας την Κυριακή 2/11

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Η αγορά της Αθήνας θα είναι ανοικτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου,  όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Η αγορά της Αθήνας θα είναι ανοικτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Π. Καρέλλας, εφαρμόζοντας το νόμο που προβλέπει την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων για επτά κυριακές το χρόνο.

Όσον αφορά την 307/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία αναστέλλεται η ισχύς της Υπουργικής Απόφασης Κ1-1119/7-7-2014, που απελευθέρωνε την λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε 10 περιοχές της χώρας, ο κ. Καρέλλας ανέφερε στη δήλωσή του:

«Στο σκεπτικό της απόφασης αναστολής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου, αποτυπώνονται τα επιχειρήματα του εμπορικού κόσμου του κέντρου της πρωτεύουσας και στην ουσία δικαιώνονται οι θέσεις και οι επισημάνσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί κατ' επανάληψη. Ο Εμπορικός Σύλλογος, ως κατ' εξοχήν αρμόδιος φορέας σε θέματα λειτουργίας της αγοράς της Αθήνας, δηλώνει πρόθυμος συνομιλητής της Πολιτείας, ώστε οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται μετά από ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο να είναι αποδεκτές από τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στην Πρωτεύουσα».

SHARE:

24Media Network