Χατζηδάκης: "Οι πόλεις άλλαξαν εικόνα την Κυριακή"

Χατζηδάκης: "Οι πόλεις άλλαξαν εικόνα την Κυριακή"

Ικανοποιημένος από την κίνηση στην αγορά την πρώτη Κυριακή εφαρμογής του νέου μέτρου και αισιόδοξος για το μέλλον, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκης

Ικανοποιημένος και αισιόδοξος για την κίνηση στην αγορά τόσο από τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή (03/11) όσο και από την πρώτη εκπτωτική περίοδο, φάνηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης.

"Σήμερα οι πόλεις μας άλλαξαν εικόνα. Οι καταναλωτές αγκάλιασαν τόσο την ιδέα για τα καινούργια εκπτωτικά δεκαήμερα όσο και για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή. Κάναμε λοιπόν πολύ καλά που δεν ακούσαμε αυτούς που φοβούνταν το καινούργιο" ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού.

Και πρόσθεσε: "Τώρα η σκυτάλη περνάει στους Αντιπεριφερειάρχες. Θα αποφασίσουν πόσες επιπλέον Κυριακές, πέραν των νομοθετημένων, μπορούν να ανοίγουν μόνο τα μικρά καταστήματα. Ελπίζω ότι εκτός απ’ αυτούς που αντιδρούν, θα ακούσουν τη μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών, θα δουν το συμφέρον του τουρισμού μας, θα δουν το συμφέρον των νέων παιδιών που αναζητούν δουλειά. Ακολουθούμε αυτό που γίνεται  στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Γιατί να μη γίνει και στην Ελλάδα;".

SHARE: