Χιλιάδες αιτήσεις για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ EUROKINISSI

Ομαλά εξελίσσεται η ηλεκτρονική διαδικασία για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Δείγμα της οικονομικής κατάστασης των πολιτών, ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων. Πόσες έχουν εγκριθεί

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστηματων, η πρώτη εβδομάδα της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γραμματείας, μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι, είχαν υποβληθεί 33.388 αιτήσεις, εκ των οποίων 27.460 είχαν εγκριθεί.

Χιλιάδες πολίτες, σπεύδουν να κάνουν αίτηση για το επίδομα, μη μπορώντας να ανταποκριθούν στο κόστος αγοράς πετρελαίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Χ. Θεοχάρη στο ΑΜΠΕ, το βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει μέχρι στιγμής, αφορά τους δικαιούχους του επιδόματος που έχουν ήδη παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική εφαρμογή καταβολής επιδόματος θέρμανσης ούτως ώστε να υποβάλουν αιτήσεις όσοι καταναλώσουν εφέτος πετρέλαιο θέρμανσης.

Εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης στο Taxis θα καταβάλλεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2104803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή στο web site της Γ.Γ.Π.Σ www.gsis.gr.

SHARE:

24Media Network