Ν. Κουγιουμτσής: Κίνητρα, μείωση φόρων και σταθερό φορολογικό σύστημα για την προσέλκυση επενδύσεων

Ν. Κουγιουμτσής: Κίνητρα, μείωση φόρων και σταθερό φορολογικό σύστημα για την προσέλκυση επενδύσεων
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Ν. Κουγιουμτσής, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την κίνηση στην αγορά κατά τη διάρκεια των φετινών εορτών.

“Αισιόδοξος για την αναπτυξιακή κατεύθυνση” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 o αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Ν. Κουγιουμτσής.

Ο κ. Κουγιουμτσής ζήτησε κίνητρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μείωση των φόρων και σταθερό φορολογικό σύστημα χωρίς το οποίο όπως είπε δεν μπορούν να προσελκυστούν επενδύσεις.

Τόνισε την ανάγκη να ανοίξουν οι τράπεζες οι οποίες είναι “κλειστές” σήμερα για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες αφού ο δανεισμός είναι πολύ ακριβός.

“Μία από τα ίδια. Όπως πέρυσι, αλλά με τάση προς τα κάτω σε ένδυση και υπόδηση” σχολίασε για την κίνηση της αγοράς στις φετινές γιορτές και πρόσθεσε ότι στα ίδια επίπεδα με τα περσινά κινήθηκε η αγορά των δώρων και των παιχνιδιών.

Μίλησε επίσης για την ανάγκη ακατάσχετου λογαριασμού για τους επαγγελματίες με χτίσιμο του αφορολόγητου, 120 δόσεις και εξωδικαστικό μηχανισμό.

Είπε επίσης, πως οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν στις 14 Ιανουαρίου  και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα