Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τις ημέρες του Πάσχα

Φθινοπωρινές προσφορές σε εμπορικό κατάστημα στην οδό Ερμού, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014. Η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος (middle seasons sales), ξεκινά το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Φθινοπωρινές προσφορές σε εμπορικό κατάστημα στην οδό Ερμού, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014. Η φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος (middle seasons sales), ξεκινά το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τη περίοδο των εορτών Πάσχα 2015, ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει από Τετάρτη 1η Απριλίου μέχρι και Παρασκευή 3 του μήνα συνεχόμενο ωράριο 9 το πρωί με 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Την Κυριακή 5 Απριλίου από 11 το πρωί με 6 το απόγευμα και Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Πέμπτη ωράριο από τις 9 το πρωί με τις 9 το βράδυ, Μεγάλη Παρασκευή από 1 μετά το μεσημέρι μέχρι 7 το απόγευμα και Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα είναι αργία. Τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2015 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και από Τρίτη 14 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network