Άκερμαν: Το IIF προσφέρει κούρεμα 70%

Άκερμαν: Το IIF προσφέρει κούρεμα 70%

Κούρεμα 70% του χρέους η προσφορά του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου όπως αποκάλυψε ο Γιόσεφ Άκερμαν

Ως άκρως ελκυστική περιγράφει την προσφορά του IIF ο CEO της Deutsche Bank, Γιόσεφ Άκερμαν, κάνοντας λόγο για κούρεμα της τάξεως του 70%.

“Αυτή είναι για απώλειες σχεδόν 70% που προτιθέμεθα να υποστούμε”, σημείωσε αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ιδιωτών πιστωτών για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, τονίζοντας πως “θα πρέπει όλοι να συνεισφέρουν”.

Η προσφορά του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) αφορά σε “κούρεμα” περίπου 70%, αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, μιλώντας στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό N-TV.

Στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός έκανε έναν θετικό απολογισμό των πεπραγμένων, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν για την υπέρβαση της κρίσης στην Ευρωζώνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα