Αποχή από την υποβολή φορολογικών αποφάσισαν λογιστές και φοροτεχνικοί

Αποχή από την υποβολή φορολογικών αποφάσισαν λογιστές και φοροτεχνικοί

Κυλιόμενη αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αποφάσισαν οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί, μετά από τη συνεδρίασή τους στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Διαβάστε τι ζητούν

Με κοινή απόφασή τους οι φορείς των λογιστών και των φοροτεχνικών ανακοινώνουν πως θα προχωρήσουν σε αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, από την πρώτη μέρα που θα ανοίξει το σύστημα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η απόφαση προέκυψε μετά από τη σημερινή τους, προγραμματισμένη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Κόλλια, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση για την γνωστοποίηση της απόφασή τους τονίζουν πως "Απορρίπτουμε το προσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο έχει φορολογικό και δημοσιονομικό χαρακτήρα, και σε καμία περίπτωση ασφαλιστικό. Ζητούμε την απόσυρση όλων των διατάξεων και την έναρξη διαλόγου με το Υπουργείο από μηδενική βάση."

Ενώ, επισημαίνεται ότι "λογιστές – φοροτεχνικοί καλούνται να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή κινητοποίηση και στην αποχή από την υποβολή δηλώσεων".

SHARE:

24Media Network