Χριστόφιας: Αήθη και αισχρά ψέματα όσο διαδίδονται για την περιουσία μου

epa03153289 President of Cyprus Demetris Christofias talks to media at a press conference on the completion of four years of his administration and the Cyprus dispute, at the Presidential Palace, Nicosia, Cyprus, 21 March 2012.  EPA/KATIA CHRISTODOULOU
epa03153289 President of Cyprus Demetris Christofias talks to media at a press conference on the completion of four years of his administration and the Cyprus dispute, at the Presidential Palace, Nicosia, Cyprus, 21 March 2012. EPA/KATIA CHRISTODOULOU EPA

Ο τέως πρόεδρος της Κύπρου προαναγγέλλει διάσκεψη Τύπου την ερχόμενη βδομάδα με παράθεση στοιχείων στη δημοσιότητα.

Αήθη και αισχρά ψέματα χαρακτηρίζει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες μέρες για την περιουσιακή κατάσταση του ιδίου και της οικογένειάς του.

Mάλιστα προαναγγέλλει διάσκεψη Τύπου την ερχόμενη βδομάδα για παράθεση στοιχείων στη δημοσιότητα.

Σε ανακοίνωση του ο τέως Πρόεδρος εκφράζει αγανάκτηση και αποτροπιασμό "για τα αήθη και αισχρά ψέματα που συστηματικά διοχετεύονται και διασπείρονται με διάφορους τρόπους, σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση τη δική του, της συζύγου του και των παιδιών του".

Ο κ. Χριστόφιας εκφράζει την πεποίθηση ότι οι πρωταγωνιστές "αυτής της στοχευμένης δυσφημιστικής εκστρατείας δεν πρόκειται να τερματίσουν την αισχρή τους δράση" .

Ανακοινώνει ότι έχει δώσει εντολή σε εγκεκριμένο ελεγκτικό γραφείο να καταγράψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα τόσο τα δικά του όσο και της οικογένειάς του για την περίοδο της πενταετούς θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

SHARE: