Creta Farms: Ομαλά η τροφοδοσία της αγοράς

Creta Farms: Ομαλά η τροφοδοσία της αγοράς

Συνεχίζει ομαλά την τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα, η Creta Farms

Συνεχίζεται ομαλά η τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα Creta Farms και τούτο χάρη στα αποθέματα της εταιρείας στις υπόλοιπες αποθήκες της ανά την Ελλάδα, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε αποθήκες της εταιρείας αλλαντικών Creta Farms στο Ρέθυμνο Κρήτης έσβησε το πρωί του Σαββάτου, με την έγκαιρη αντιμετώπισή της από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στις αποθήκες που καταστράφηκαν υπήρχαν αποθέματα υλικών & προϊόντων της εταιρείας, τα οποία ήταν ασφαλισμένα.

“Το εργοστάσιο και οι χοιροτροφικές μονάδες δεν έχουν πληγεί και η παραγωγική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά. Επιπρόσθετα, ο ανεφοδιασμός της εταιρείας με τις απαραίτητες πρώτες ύλες έχει ήδη ξεκινήσει σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές της, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ομαλή παραγωγική διαδικασία” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά σε αποθήκες της εταιρείας στο Ρέθυμνο Κρήτης έχει σβήσει από το πρωί του Σαββάτου, με την έγκαιρη αντιμετώπισή της από την Πυροσβεστική.

Στις αποθήκες που καταστράφηκαν υπήρχαν αποθέματα υλικών & προϊόντων της εταιρείας της, τα οποία ήταν ασφαλισμένα.

Το εργοστάσιο και οι χοιροτροφικές μονάδες δεν έχουν πληγεί και η παραγωγική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Αυτή τη στιγμή η τροφοδοσία της αγοράς με προϊόντα Creta Farms συνεχίζεται ομαλά, χάρη στα αποθέματα της εταιρείας στις υπόλοιπες αποθήκες της ανά την Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, ο ανεφοδιασμός της εταιρείας με τις απαραίτητες πρώτες ύλες έχει ήδη ξεκινήσει σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές της, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ομαλή παραγωγική διαδικασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα