Δημοσίευμα βόμβα: Ο Γκίκας Χαρδούβελης έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό

3rd Presidential vote at the Plenary hall of the Greek Parliament, on Dec. 29, 2014 /      ,    ,  29 , 2014
3rd Presidential vote at the Plenary hall of the Greek Parliament, on Dec. 29, 2014 / , , 29 , 2014 MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Εμπιστευτικό έγγραφο του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με το οποίο ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες Χαρδούβελη. Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Πάνω από 10 δισ. ευρώ οι αδήλωτες καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό

Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τα έγγραφα στον πρώην υπουργό αποδίδεται από τον κ. Νικολούδη ότι:

- Κατά το έτος 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.

Διαβάστε ακόμα: Τι απαντά ο Γκίκας Χαρδούβελης

- Κατά το έτος 2012 απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012 και β) ως υπουργός των Οικονομικών από τον Ιούνιο του 2014 και εντεύθεν.

Επίσης, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται «στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί».

πηγή φωτογραφίας: sooc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαρδούβελης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ν.Δ.: Να απαντήσει η κυβέρνηση και για δικά της στελέχη

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδούβελη: Έκθετοι όσοι τον έβαλαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας

SHARE:

24Media Network