Ενδιαφέρον της Aeroflot για το σερβικό αερομεταφορέα

default image

Το ενδιαφέρον της Aeroflot για το σερβικό αερομεταφορέα JAT αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρίας κύριος Οκούλοφ, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στο Σότσι με τον αντιπρόεδρο της σερβικής κυβέρνησης Μπόζινταρ Τζέλιτς.

Η Aeroflot επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της JAT και να ενισχύσει τη θέση της“, δήλωσε ο κύριος Οκούλοφ και πρόσθεσε ότι τα σχέδια της εταιρίας του δεν περιορίζονται στην απόκτηση του σερβικού αερομεταφορέα, αλλά στη δυναμική ανάπτυξή του προκειμένου να καταστεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες αερομεταφορών στην περιοχή της Βαλκανικής.

Από την πλευρά του, ο κύριος Τζέλιτς επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων “Τανγιούγκ” το μεγάλο ενδιαφέρον της ρωσικής εταιρίας για μια στρατηγική συνεργασία με το σερβικό αερομεταφορέα.

Ο αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης επισήμανε ότι έχει ήδη ανοίξει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της “JAT” και έως τα τέλη του τρέχοντος έτους θα προκηρυχθεί, κατά τις εκτιμήσεις του, ο σχετικός διαγωνισμός. ” Αναμένουμε ότι θα έχουμε έναν ασφαλή στρατηγικό εταίρο έως το καλοκαίρι του επομένου έτους, το αργότερο” τόνισε.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα