Αντεπίθεση με μηνύσεις από τον διανομέα που ξυλοκοπήθηκε στο Περιστέρι

Αντεπίθεση με μηνύσεις από τον διανομέα που ξυλοκοπήθηκε στο Περιστέρι
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Ο Μοχάμεντ δεν το βάζει κάτω και θέλει να φτάσει μέχρι την τελική δικαίωση. Ο διανομέας από το Πακιστάν είχε πέσει θύμα ανελέητου ξυλοδαρμού στις 23 Δεκεμβρίου από μπράβους.

Οχι μόνο δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του ξυλοδαρμού του ο Μοχάμεντ, ο διανομέας από το Πακιστάν ο οποίος χτυπήθηκε ανηλεώς στις 23 Δεκεμβρίου επειδή διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του, αλλά είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι την τελική-και αυτονόητη θα προσθέταμε-δικαίωση.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ήδη οι αρχές έχουν αρχίσει επίσημα τη διαδικασία έτσι ώστε η δικαιοσύνη να ρίξει φως στην αιματοβαμμένη αυτή υπόθεση, ο Μοχάμεντ, πάντα σε συνεννόηση με το δικηγόρο του αλλά και με το συνδικάτο των εργαζόμενων στο επισιτισμό, θα καταθέσει σύντομα μήνυση κατά του πρώην εργοδότη του τόσο για το ποινικό όσο και το αστικό κομμάτι.

Θα ζητήσει, κοντολογίς, όχι μόνο τα δεδουλευμένα του αλλά και αποζημίωση για όσα πέρασε αφού με τον ξυλοδαρμό του απέκτησε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας τα οποία τα δυσκολεύουν στην καθημερινότητά του.

Ο Μοχάμεντ όμως, επειδή έχει ανάγκη για δουλειά, συνεχίζεται να εργάζεται σε άλλη επιχείρηση στο Περιστέρι. Εστω και αν το χέρι του παρουσιάζει έντονη αστάθεια, πρόβλημα για το οποίο έχει κλείσει ήδη ραντεβού με ειδικό νευροχειρουργό.

Εργάζεται αλλά πάντα το μυαλό του ταξιδεύει στην 23η Δεκεμβρίου. Ξημερώματα, πήγαινε άλλη μία παραγγελία, η δουλειά είχε αυξηθεί ελέω και των γιορτών. Του είχαν πει μάλιστα να μην χτυπήσει το κουδούνι. Αντί για πελάτες όμως τον περίμεναν μπράβοι που τον ξυλοκόπησαν δίχως έλεος χρησιμοποιώντας ακόμα και σιδηρογροθιά!

Ακολούθησε νοσηλεία, καταγγελία στην αστυνομία αλλά και στην επιθεώρηση εργασίας και μπόλικη ανασφάλεια για το μέλλον. Δουλειά βρέθηκε, έστω και προσωρινή. Τον Μοχάμεντ όμως τον “καίει” η αστάθεια στο χέρι, ούτε καν στυλό δεν μπορεί να κρατήσει. Και όλα αυτά γιατί αξίωσε αυτά που εδικαιούτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα