Γρηγοράκος: Θα απολυθούν όσοι δεν απογραφούν σε 15 μέρες

ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.ΠΕ)// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.ΠΕ)// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Διορία 15 ημερών δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών στους εργαζομένους των δήμων για να απογραφούν. Σε διαφορετική περίπτωση θα απολυθούν

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο θα δουν όσοι εργαζόμενοι νομικών προσώπων των δήμων δεν απογραφούν τις επόμενες δυο εβδομάδες προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

"Αν δεν απογραφούν θα απολυθούν όλοι. Από τους 750 (φορείς) έχουν απογραφεί οι 361. Οι υπόλοιποι είπαμε προχθές με τον υπουργό και στο υπουργικό συμβούλιο ότι όποιος σε 15 μέρες δεν έχει απογραφεί σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Τι θα γίνει; Οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δομές είναι 12.815, έχουν απογραφεί οι μισοί, 5.464. Δεν μας απαντάνε.

Πάμε στην Ενιαία Γραμμή Πληρωμών και λέμε δεν πληρώνεστε. Εμείς θέλουμε να δούμε ποιος δουλεύει στους δήμους και τι δουλειά κάνει", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega για την απροθυμία των δημάρχων να δώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται.

"Είπα προηγούμενα δυο φορές 60% μείωσης μέσα σε τρία χρόνια των ελάχιστων πόρων για να λειτουργήσουν οι δήμοι, είναι προφανές πως οι άνθρωποι ξέρουνε πως οτιδήποτε στοιχείο δώσουν και όπου το δώσουν θα είναι σε βάρος τους.

Δηλαδή θα είναι για παραπέρα συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους", ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτση.

SHARE:

24Media Network