Καταγγελία: Εργοδότης ξυλοκόπησε εργαζόμενο με σιδηρογροθιά

Καταγγελία: Εργοδότης ξυλοκόπησε εργαζόμενο με σιδηρογροθιά
Φωτογραφία αρχείου G4PHOTOS

Εργαζόμενος διανομέας στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ο εργοδότης του τον ξυλοκόπησε χρησιμοποιώντας σιδηρογροθιά. Θα χρειαστεί να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Ένα πρωτοφανές και ιδιαίτερα βίαιο περιστατικό καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης.

Εργαζόμενος διανομέας δέχθηκε δολοφονική επίθεση με σιδηρογροθιά από τον εργοδότη του στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί διακομιδή και νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες που συνέλεξε το news247.gr αναφέρουν ότι ο διανομέας, που τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα ζυγωματικά, θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του η οποία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. Εν τω μεταξύ η δίκη του εργοδότη που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την καταγγελία του εργαζόμενου, δούλευε στην επιχείρηση για ενάμιση περίπου μήνα ανασφάλιστος. Οι προστριβές με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης άρχισαν όταν ο εργαζόμενος δεν προσήλθε στην εργασία του λόγω ασθένειας με συνέπεια να δεχθεί απειλητικά μηνύματα από τον εργοδότη ο οποίος τελικά έκανε πράξη τις απειλές του.

Για την Τετάρτη η Επιτροπή Αγώνα έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση στην οποία θα εξετάσει την περαιτέρω στάση της. Την Τετάρτη επίσης αναμένεται να ενημερωθεί αρμοδίως το Υπουργείο Εργασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα