Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τη βιομηχανία τους βιώσιμη

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΑΣ-ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΑ ΑΘΗΝΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΑΣ-ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΑ ΑΘΗΝΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Έτοιμοι και αποφασισμένοι να μετατρέψουν τη βιομηχανία σε βιώσιμη επιχείρηση, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ

Αποφασισμένοι να μετατρέψουν "μια βιομηχανία που βαρύνεται με μακροχρόνιες παθογένειες και ελλείμματα του παρελθόντος" σε μια "βιώσιμη επιχείρηση που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας προς όφελος του Έλληνα φορολογούμενου", αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο "την τεράστια προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης σε συνθήκες ιδιαίτερα αντίξοες", δηλώνουν διοίκηση και εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Αυτό λέει ουσιαστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η εταιρεία, μετά και τη συμφωνία στο Eurogroup.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι η ΕΑΣ ΑΒΕΕ θεωρεί πως η εξυγίανση της εταιρείας θα συμβάλει τόσο στην αμυντική θωράκιση, όσο και στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην "υπεύθυνη στάση, την πίστη και την αφοσίωση των εργαζομένων" που διατήρησαν και διατηρούν την εταιρεία σε πλήρη λειτουργία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΕΑΣ:

"Η σημερινή συμφωνία του Eurogroup, σαν αποτέλεσμα των σκληρών και δύσκολων διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Τρόικα, ανοίγει τον δρόμο για την εξυγίανση και ανάπτυξη της μοναδικής βιομηχανίας όπλων και πυρομαχικών της χώρας.

Η πορεία αυτή στηρίζεται στην υπεύθυνη στάση, στην πίστη και αφοσίωση των εργαζομένων, οι οποίοι – σημειωτέον – διατηρούν μέχρι σήμερα την εταιρεία σε πλήρη λειτουργία, παρά το ότι παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες.

Η εξυγίανση των ΕΑΣ θα συμβάλει τόσο στην αμυντική θωράκιση, όσο και στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, μέσω της ενίσχυσης του εξαγωγικού έργου και της πλεονασματικής λειτουργίας της εταιρείας.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης σε συνθήκες ιδιαίτερα αντίξοες και δηλώνουν αποφασισμένοι να μετατρέψουν μια βιομηχανία που βαρύνεται με μακροχρόνιες παθογένειες και ελλείμματα του παρελθόντος σε μια σύγχρονη βιώσιμη επιχείρηση που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας προς όφελος του Έλληνα φορολογούμενου".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ικανοποίηση Στουρνάρα για τη δόση: Τελείωσε μια δύσκολη φάση για την Ελλάδα - Πρωτόγνωρα τα προαπαιτούμενα της τρόικας

Κλείνουν 12 οργανισμοί του δημοσίου πριν τα Χριστούγεννα

Μια ανάσα από τη συμφωνία για τα ΕΑΣ. Πιθανή η εκταμίευση 1 δισ. ευρώ για την Ελλάδα

SHARE:

24Media Network