Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

ΔΕΥΤΕΡΗ  ΗΜΕΡΑ  29/12/2009  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΩΦΟΡΙΑΣ(ICON PRESS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ 29/12/2009 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΩΦΟΡΙΑΣ(ICON PRESS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Η προαναγγελθείσα απεργία των εφοριακών, οδηγεί σε παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Τι θα ισχύσει με τις άλλες υποχρεώσεις των πολιτών

Παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2012 αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της διήμερης απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων την Πέμπτη και την Παρασκευή, η εξαγγελία της οποίας δημιούργησε ουρές στις εφορίες.

Η παράταση αναμένεται να έχει δεκαήμερη διάρκεια (έως και τις 10 Ιανουαρίου) ενώ σε ότι αφορά την πληρωμή των άλλων φορολογικών υποχρεώσεων, όπως των δόσεων του φόρου εισοδήματος και της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα δοθεί προθεσμία τουλάχιστον έως τις 2 Ιανουαρίου.

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να έχει την Τετάρτη συνάντηση με τους εφοριακούς, σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσει η κόντρα που έχει ξεσπάσει με το υπουργείο και να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις.

SHARE:

24Media Network