Γεωργιάδης: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι ελληνοποιήσεις προϊόντων

Γεωργιάδης: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι ελληνοποιήσεις προϊόντων
O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του το απόγευμα της Τετάρτης στο εργοστάσιο της βιομηχανίας σχολικών ειδών Θ.Κ. Σκαγιάς (Skag) όπου συναντήθηκε με το προεδρείο και μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας. News24/7

Μέτρα για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής προανήγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης βάζοντας στο στόχαστρο και τις ελληνοποιήσεις προϊόντων.

“Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι χώρα μόνο υπηρεσίων αλλά και χώρα παραγωγής. Δεν αρκεί ο τουρισμός χρειάζεται και η παραγωγή τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του το απόγευμα της Τετάρτης στο εργοστάσιο της βιομηχανίας σχολικών ειδών Θ.Κ. Σκαγιάς (Skag) όπου συναντήθηκε με το προεδρείο και μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως επέλεξε να επισκεφθεί την Skag ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, θέλοντας να στείλει σήμα πως η κυβέρνηση στηρίζει τους παραγωγούς που παραμένουν στην Ελλάδα, πληρώνουν φόρους και στηρίζουν την προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι σε πρώτη φάση σχεδιάζεται η εντατικοποίηση των ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων ελληνοποιήσεων, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν την προέλευση των προϊόντων ενώ στάθηκε και στο ελληνικό σήμα, το οποίο θα θωρακισθεί.

Τέλος αναφερόμενος στις κινήσεις για την άρση των εμποδίων σε εμβληματικές επενδύσεις, τόνισε πως όλες οι επενδύσεις ξεμπλοκάρουν, όπως το Ελληνικό, η Κασσιόπη, το Αφάντου, τα υδατοδρόμια, κάτι που όπως είπε βλέπει και ο διεθνής τύπος. «Δεν μένουμε σε τίποτα πίσω. Η Ελλάδα γίνεται ο αγαπημένος τόπος των επενδυτών. Θα κάνουμε την Ελλάδα επιχειρηματικά φιλική χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα