Ημερίδα με θέμα «Συντάξεις και Ανάπτυξη» διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Ημερίδα με θέμα «Συντάξεις και Ανάπτυξη» διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το φλέγον ζήτημα του συνταξιοδοτικού και πώς αυτό συνδέεται με τις προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας

Το συνταξιοδοτικό ζήτημα συνδέεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις. Αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και αφορά όλους τους μεγάλους θεσμικούς φορείς της χώρας.

Με βάση τα παραπάνω η ΕΑΕΕ διοργανώνει ημερίδα με θέμα : «Συντάξεις & Ανάπτυξη», τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, με τη συμμετοχή του ΣΕΒ, του ΣΕΤΕ και του ΙΟΒΕ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου συνταξιοδοτικού συστήματος στην Ελλάδα.

ADVERTISING

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Νίκος Βέττας, θα παρουσιάσει μελέτη που εκπόνησε ο ΙΟΒΕ, με θέμα : «Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και Ανάπτυξη».

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή των κ. Αλεξάνδρου Σαρρηγεωργίου, Προέδρου ΕΑΕΕ, Θεόδωρου Φέσσα, Προέδρου ΣΕΒ, Γιάννη Ρέτσου, Προέδρου ΣΕΤΕ, και Νίκου Βέττα, Γενικού Διευθυντή ΙΟΒΕ.

Θα ακολουθήσει κύκλος πολιτικών τοποθετήσεων με τους κ.κ. : Έφη Αχτσιόγλου, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η οποία θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Την ημερίδα θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου.

SHARE:

24Media Network