Κάρτα Σίτισης: Πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων

Κάρτα Σίτισης: Πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, θα ολοκληρωθεί η πίστωση στις εγκεκριμένες κάρτες σίτισης, στο πλαίσιο του προγράμματος "Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης"

Εγκρίθηκε η πίστωση της 10 δόσης για φόρτιση στη Κάρτα Σίτισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00€ (δεκαέξι εκατομμύρια επτακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια δέκα ευρώ) ως δέκατη δόση, ώστε να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 148.056 (Valeur πίστωσης : 25.04.2016).

Αυτό σημαίνει ότι όπως είθισται η πίστωση θα ολοκληρωθεί σήμερα, Μεγάλη Τρίτη. Επίσης εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης.

Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιολογητικά
SHARE:

24Media Network