Κορκίδης: Έως 30% η πτώση των τιμών στις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Αρχίζουν οι εκπτώσεις
Αρχίζουν οι εκπτώσεις EUROKINISSI

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου ξεκινά το δεκαπενθήμερο ενδιάμεσων εκπτώσεων, με τις τιμές των προϊόντων να πέφτουν κατά 20 με 30%, καθώς το εμπόρευμα είναι καινούριο κι όχι στοκ.

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου αρχίζει το δεκαπενθήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων με τις τιμές να πέφτουν κατά 20 με 30% το πολύ, σύμφωνα με όσα είπε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Καλημέρα όλη μέρα" με τη Ζηνοβία Ζαπουνά, ο Πρόεδρος των Εμπόρων, Βασίλης Κορκίδης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κορκίδης, οι προσφορές αυτής της περιόδου δεν μπορούν να είναι μεγαλύτερες καθώς το εμπόρευμα είναι καινούργιο και όχι στοκ.

Ανέφερε επίσης ότι μετά το καλοκαίρι η αγορά είναι στάσιμη λόγω των φορολογικών υποχρεώσεων των καταναλωτών και σημείωσε ότι έχει παρατηρηθεί μια μετακίνηση του τζίρου κατά 4% από τις μικρές προς τις μεγάλες επιχειρήσεις.

"Γυναίκες στηρίζουν ως επί το πλείστον την αγορά. Αυτές εκμεταλλεύονται τις εκπτωτικές περιόδους για να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας. Στηρίζουν διαχρονικά την αγορά. Τα παιδικά και γυναικεία κινούνται περισσότερο την περίοδο των εκπτώσεων. Εκατόν είκοσι μέρες τον χρόνο έχουμε εκπτώσεις και προσφορές. Ο τζίρος στις ενδιάμεσες εκπτώσεις κυμαίνεται στα 300 με 350 εκατομμύρια ευρώ. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα ηλεκτρονικά είδη", πρόσθεσε.

Ακόμη, όπως είπε, το 15ημερο αυτό δεν ισχύει για όλες τις περιοχές. Υπάρχει η δυνατότητα, μετακίνησης των ενδιάμεσων εκπτώσεων σε άλλη περίοδο.

Τέλος, ο κ. Κορκίδης είπε, ότι αυτή είναι η τελευταία του θητεία καθώς θεωρεί ότι τρεις θητείες είναι αρκετές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου - Ποιά Κυριακή θα είναι τα καταστήματα ανοιχτά

SHARE:

24Media Network