"Λαβράκια" φοροδιαφυγής: Ταξιτζής χρέωσε 280 ευρώ τη διαδρομή Αθήνα - Λουτράκι

Ταξί στην Αθήνα
Ταξί στην Αθήνα EUROKINISSI

Στη "φάκα" της ΑΑΔΕ πιάστηκε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος όπως φαίνεται είχε αποφασίσει να επεκτείνει την επαγγελματική του δραστηριότητα και στον χώρο των vip transfers, χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες.

Πολυτελείς μεταφορές από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Λουτράκι με το αλμυρό αντίτιμο των 280 ευρώ προσέφερε ταξιτζής που συλληφθεί από την ΑΑΔΕ χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες και χωρίς να κόβει αποδείξεις.

Ο συγκεκριμένος είχε μια απλή άδεια για τα ταξί η οποία είχε εκδοθεί από το 1970 και όπως διαπιστώθηκε έκανε συνεχώς πολυτελείς μεταφορές με τρία πολυτελή μίνι βαν μεταφορές τουριστών χωρίς βεβαίως να εκδίδει αποδείξεις.

ADVERTISING

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν παρίσταναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας τους τουρίστες που αναζητούσαν μεταφορικό μέσο ο εν λόγω έπεσε στην παγίδα και τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.

Στο μεταξύ από τους ελέγχους που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλοι την χ ώρα οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ επέβαλαν 48ωρη αναστολή λειτουργίας σε αίθουσα εκδηλώσεων στα Τρίκαλα για ανακριβείς αποδείξεις 2.140 ευρώ και μη έκδοση της τιμολογίου 2.700 ευρώ για εκδήλωση γάμου.

Στη Νάξο σε χώρο εκδηλώσεων για συνεστίαση 70 ατόμων δεν εκδόθηκαν αποδείξεις 565 ευρώ.

Στην Κόρινθο συνελήφθη πολιτικός μηχανικός που δεν είχε κόψει 22 αποδείξεις συνολικής αξίας 1040 ευρώ.

Στο Αγρίνιο μπήκε λουκέτο για μη έκδοση 7 αποδείξεων αξίας 950 ευρώ.

Στη Λαμία σε παιδότοπο για μη έκδοση 9 αποδείξεων αξίας 1.244 ευρώ. και σε επιχείρηση του χώρου της υγείας για μη έκδοση 1800 αποδείξεων σε 15 μήνες συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Στο πάρκο δεινοσαύρων στο Ωραιόκαστρο μπήκε λουκέτο για μη έκδοση 275 αποδείξεων.

Στη Λαμία σε κέντρο αισθητικής εντοπίστηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 74 αποδείξεις συνολικής αξίας 2.110 ευρώ Σε άλλο κέντρο αισθητικής στην Ναύπακτο μπήκε λουκέτο για μη έκδοση 143 αποδείξεων συνολικής αξίας 1.665 ευρώ.

Στη Χαλιδική έκλεισε Beach Bar γιατί δεν εξέδωσε 54 αποδείξεις για ξαπλώστρες.

Τέλος στη Κομοτηνή εντοπίστηκε λογιστής που δεν είχε κόψει 61 αποδείξεις συνολικής αξίας 4.430 ευρώ.

SHARE:

24Media Network