Mega φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση – Δείτε αν κερδίσατε 100.000 ευρώ

Διαβάζεται σε 2'
Χρήματα
Χρήματα iStock

Το χρηματικό ποσό των 100.000 κερδίζουν 12 υπερτυχεροί, καθώς πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη μεγάλη φορολοταρία της ΑΑΔΕ.

Πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, η κλήρωση για την ετήσια mega-φορολοταρία.

Με τη σημερινή κλήρωση, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μοιράζει από 1.000 ευρώ έως και 100.000 ευρώ σε αποδείξεις από ηλεκτρονικές συναλλαγές, με το τελευταίο ποσό να το κερδίζουν 12 υπερτυχεροί.

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Τα ποσά που μοιράζονται από τη φορολοταρία που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι προϋποθέσεις για τη σούπερ φορολοταρία

Σημειώνεται πως στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτομάτως, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό την προϋπόθεση πως:

  • Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής,
  • Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι.

Ποιοι εξαιρούνται

Από την ετήσια κλήρωση εξαιρέθηκαν όσοι έχουν ήδη κερδίσει 50.000 ευρώ στη μηνιαία κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μήνα 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 κερδίζουν 20.000 ευρώ, 50 τυχεροί από 5.000 ευρώ και 500 φορολογούμενοι από 1.000 ευρώ.

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Για να δείτε αν κληρωθήκατε στη φορολοταρία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε στη σελίδα Μηνιαίες συναλλαγές και λαχνοί της ΑΑΔΕ στο https://aade.gr/menoy/miniaies-synallages-kai-lahnoi
  2. Κάντε είσοδο στην εφαρμογή
  3. Στον πίνακα “Δήμοσια κλήρωση – Συναλλαγές και λαχνοί” επιλέξτε τις Δημόσιες κληρώσεις και κάντε κλικ στο Εκτύπωση.

Οι τυχεροί λαχνοί

lottery

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα