Μειωμένες τιμές τηλεφωνίας & internet από την Οn Telecoms

Μειωμένες τιμές τηλεφωνίας & internet από την Οn Telecoms

Νέοι συνδυασμοί Τηλεφωνίας & Internet αλλά και νέες μειωμένες τιμές από την Οn Telecoms. Τηλεφωνία από 12,90€ ή Double Play από 19,90€ το μήνα

Η On Telecoms ανακοινώσε νέους συνδυασμούς Τηλεφωνίας & Internet, συνεχίζοντας να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, βασιζόμενη στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Τώρα, οι οικιακοί πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν Τηλεφωνία που ξεκινά από μόνο 12,90€ ή Double Play από μόνο 19,90€ το μήνα.

Παράλληλα, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε νέους και όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές ευκολίες, όπως η αναγνώριση, η προώθηση, η αναμονή και η απόκρυψη κλήσεων. Επιπλέον, μειώνει τις τιμές των κλήσεων προς όλα τα εθνικά κινητά, κατά 3,5%, σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές.

Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της On Telecoms μπορούν να επιλέξουν το συνδυασμό που τους ταιριάζει καλύτερα:

• Τηλεφωνία Βάση: Οι συνδρομητές την ΟΝ μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους απεριόριστα, επιλέγοντας σταθερή τηλεφωνία στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς, με μόνο 12,90€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία 220: 220 δωρεάν λεπτά ομιλίας το μήνα προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα μόνο με 14,70€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία & Internet 8: H ιδανική λύση για όσους επιθυμούν το συνδυασμό οικονομικής σταθερής τηλεφωνίας και γρήγορου και απεριόριστου ADSL Internet έως 8Mbps μόνο με 19,90€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία National & Internet 8: Tο καλύτερο Double Play της αγοράς με πραγματικά απεριόριστη δωρεάν τηλεφωνία προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα και γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 8Mbps μόνο με 25,90€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία 260 & Internet 8: 220 δωρεάν λεπτά ομιλίας για επικοινωνία με όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, 20 δωρεάν λεπτά για κλήσεις προς τους 15 πιο δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού, 20 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά και γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 8 mbps μόνο με 25,90€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία & Internet: Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα και προς τους 15 πιο δημοφιλείς προορισμούς, με εξαιρετικά γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps μόνο με 31,90€ το μήνα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

• Τηλεφωνία & Internet Unlimited : Δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά στην Ελλάδα και προς τους 15 πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς, 60 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά και εξαιρετικά γρήγορο και απεριόριστο ADSL Internet έως 24 mbps με 39,90€ το μήνα χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Ο ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi ADSL modem/router) παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες που θα επιλέξουν οποιονδήποτε από τους Double Play συνδυασμούς.

Τα υφιστάμενα πακέτα της On Telecoms, για Τηλεφωνία, Double Play και Triple Play εξακολουθούν να ισχύουν.
Η On Telecoms συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, προσφέροντας ξεγνοιασιά και ελευθερία στις επιλογές τους, με μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παράλληλα βρίσκεται πάντα κοντά στους συνδρομητές της με άμεση υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Οn Telecoms στο www.on.gr ή να καλέσουν στο 13801.

   


 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα