Μητσοτάκης: Να καλύψουμε το επενδυτικό κενό που δημιούργησε η κρίση

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Climate in the Center of Economy»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Climate in the Center of Economy» EUROKINISSI

Μιλώντας σε εκδήλωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα θετικά σημάδια της οικονομίας κάνοντας λόγο για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Την ανάγκη ενίσχυσης των κεφαλαιαγορών επεσήμανε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, υπογράμμισαν την ανάγκη να κινητοποιηθούν κεφάλαια για επενδύσεις στην πράσινη μετάβαση συμβάλλοντας κατ` επέκταση και στη βελτίωση της ζωής των Ελλήνων αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών.

«H ελληνική οικονομία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει αναγνωριστεί από τις αγορές» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός προσθέτοντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θετικά σημάδια της οικονομίας μιλώντας για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και τα θετικά σημάδια που καταγράφονται για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Έξι δράσεις για την ενίσχυση της εγχώριας κεφαλαιαγοράς και ένταση της προσπάθειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής κεφαλαιαγοράς εξήγγειλε ο στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Κωστής Χατζηδάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα